vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's
- Campings

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Zakynthos
Zakynthos is een van de Ionische Eilanden van Griekenland, waar naast Zakynthos ook ondermeer de eilanden Corfu en Lefkas toe behoren. Zakynthos heeft een totale oppervlakte van 410 km² en is daarmee het derde eiland van de eilandengroep. We vinden het eiland Zakynthos even ten westen van het Griekse vasteland ongeveer ter hoogte van het Italiaanse eiland Sicilie. Het hoogste punt van Zakynthos ligt op 758meter (Vrachionas) en de hoofdstad van het eiland is het gelijknamige Zakynthos. Zowel de stad als het eiland Zakynthos staan ook bekend onder de naam Zante.

De hoofdstad van Zakynthos is de gelijknamige stad Zakynthos. Deze stad heeft een ongeveer 15.000 inwoners en is in 1953 bijna compleet verwoest door een grote aardbeving. De stad is echter weer opgebouwd aan de hand van ode oude bouwtekeningen waardoor de stad nog steeds erg historisch aandoet. Zakynthos beschikt over een mooie toeristische haven waar naast vissersschepen ook veel veerboten gebruik van maken.

Op Zakynthos is het duidelijk dat de kustlijn zeer toeristisch is, vroeger lag hier de beste landbouwgrond, maar door de opkomst van het toerisme zijn landbouwers verplaatst naar het binnenland. Voor de minder toeristische Natuur gebieden zult u dus in het binnenland moeten zijn.

neckermann Neckermann Reizen Vakantie
Neckermann Reizen is de grootste reisorganisatie in Nederland op het gebied van vliegvakanties en heeft een zeer ruim aanbod aan vliegvakanties binnen Europa. Neckermann Reizen heeft verschillende reizen naar Zakynthos en Zakynthos waaronder goede all-inclusive aanbiedingen.

bex.nl Bex.nl
Bex.nl heeft een breed aanbod van scherpgeprijsde reizen in en rondom Zakynthos. Bex is onderdeel van de OAD groep en heeft zodoende meer dan 30 jaar ervaring in de reiswereld.
boek-vakantie Boek-Vakantie.com
Deze website biedt een helder overzicht van de verschillende vakantie aanbieders. De aanbieders zijn voor u geselecteerd per land, stad en verschillende reis soorten. U kunt zo gemakkelijk de beste reis of goedkoopste vakantie vinden naar het land van uw keuze..
ferio Ferio.nl
Ferio is een merknaam van Bizztravel dat uit de internationale taal Esperanto komt en letterlijk vakantie betekent. Bizztravel is een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld, waar diverse producten onder eigen label worden samengesteld en verkocht. Dit doen zij inmiddels al ruim 20 jaar en met succes!
Bizztravel Bizztravel
Bizztravel Vliegreizen naar de Zon biedt fantastische vliegreizen naar de zon tegen superscherpe prijzen! Bij Bizztravel kan men kiezen uit een breed aanbod naar o.a. Zakynthos en Zakynthos.
sunweb Sunweb
Sunweb is een zeer bekende reisorganisatie, met veel zon vakantie mogelijkheden. Sunweb heeft een goed aanbod aan accommodaties op Zakynthos en Zakynthos en heeft zodoende ook een aantal all-inclusive accommodaties.
thomascook Thomas Cook
Thomas Cook is onderdeel van Thomas Cook Nederland, één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Andere bekende merken van Thomas Cook Nederland zijn Vrij Uit en Neckermann Reizen.
Vaya Vaya
Vaya.nl is sinds 2004 een uiterst gebruiksvriendelijke, snelle en overzichtelijke website waarop real-time zon-, camping - en autovakanties kunnen worden gezocht en geboekt.
Vaya.nl heeft een uiterst breed, aantrekkelijk en voordelig aanbod van vakanties naar onder meer Zakynthos en Zakynthos.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013